Kiemelt szolgáltatásunk Tóépítés - Medence építés - Kertépítés közületi és magán ügyfelek részére

8095 Pákozd

Dália u. 5.
 

Hétköznap 8 - 17

Szombat - Vasárnap zárva
 

 

Stégek - Teraszok

Vízkertek - Dísztavak

kerti tó vízeséssel koi-tó

Egy "vízkert" kialakításával, az Ön otthonában egy új, sokkal nagyszerűbb életminőség veszi kezdetét. A természet közelségét, látványát, és semmivel össze nem hasonlítható hangulatát varázsolja kertjébe. Akár egy vízesés, szökőkút, csobogó, vagy forrás patakkal az biztos, hogy csodálatos látványával kertjének díszévé válik.

Kerti wellness oázis

Igény szerint kialakítható egy kerti szauna, merülő medencével, vagy fűtött masszázs medence, akár egy fürdőtóval,- Naturpool medencével kombinálva, ami igazi otthoni wellness oázist nyújt az egész családnak. Az új, innovatív technikák, a biológiai vízkezelés lehetőséget nyújt a tiszta, kémiai adalékanyagoktól mentes vízben való fürdés élményére.

 

modern dísztó vízkert terasszal

Fürdőtó - Naturpool

klasszikus fürdőtó naturpool stéggel

PerfektPool Kft a gyakorlatban már bizonyított, magas színvonalú megoldásokat kínál a fürdőtavak - Naturpool,- és Biopool medencék, valamint úszómedencék - tervezésében, építésében. Egy fürdőtó körültekintő tervezése elengedhetetlen, mivel a rossz tervezés miatt a későbbiekben szükségesé váló átalakítások munka, és költségigénye nagyon magas. A tavak építésében alkalmazott legmodernebb technológiai, a sok éves tó és medenceépítési gyakorlatunk garantálja, hogy az általunk épített biológiai tisztítású vízilétesítmények hosszútávon is jól működnek.

Naturpool medencék építése

Európában az úszómedencék építésénél a trend már rég a természetes (biológiai) víztisztítás felé mutat, a klór, vagy más vegyi anyagok használatának teljes kizárásával. A biológiai víztisztítású biomedencékkel ellentétben a hagyományos, egyedileg épített úszómedencék megfelelő vízminősége csak vegyszerek adagolásával érhető el, aminek velejárója a klórszag, a "vörös szem" effektus, valamint a bőr irritáció, ami sok fürdőzőnél okoz panaszt. A Naturpool medencék egy megoldást kínálnak, amely ötvözi a tiszta, könnyen fenntartható úszómedence, és a természetes fürdővíz – biológiai víztisztítás – előnyeit!

 

naturpool fürdőtó a családnak

Biopool - Úszómedence

biopool növényszűrővel biopool medence

A legújabb technológiákat alkalmazzuk a vegyszerek használatát nem igénylő, 100% - ban biológiai víztisztítású Biopool,- és úszómedencék építésénél

Természetes, és tiszta víz -
biológiai víztisztítással!

Egy hagyományos úszómedence átalakítása Biopool medencévé csak minimális plusz területet igényel. Működő, vagy már felújításra szoruló úszómedencék minden nehézség nélkül átalakíthatók a Naturpool, vagy Biopool medencévé, akár a meglévő gépészet felhasználásával is.

 

biopool üvegházzal biopool úszómedence

Stégek - Teraszok

kerti medenceburkolat kültéri terasz
Teraszok - Lépcsők - Kültéri fakonstrukciók

Újra népszerűvé vált a különböző keményfa anyagokkal burkolni a teraszokat és kerti lépcsőket. Bizonyára azért, mert kevés hagyományos teraszburkoló anyag tud olyan természetes lenni, mint a fából készült kültéri burkolat. A faburkolatok harmonikusan és könnyedén illeszkednek a környezetbe, megjelenésük meleg, barátságos. Minden tömörfából készült teraszpadlónak meg van az a különleges egyedisége, amelyet csak a természet adhat meg. A hazai, és az európai fák félreismerhetetlen karakterükkel és utánozhatatlan rajzolatukkal tűnnek ki, míg az egzotikus fafajták inkább egyforma padlóképet mutatnak.

Stégek - Napozók - Medenceburkolatok

A speciálisan a kültéri használatra ajánlott fafajtákból készülő, igen masszív és tartós padlóelemek (deck) kiválóan alkalmasak medencék, napozók burkolására. A faanyag is felmelegszik erős napsütésben, de nem olyan erősen, mint a kő,- a normál járólapok, és ezért is különösen kellemes mezítláb sétálni rajta. Ha bizonyos dolgokra odafigyelünk a faanyagok kiválasztásánál és az építésnél, akkor hosszú ideig gyönyörködhetünk a fából készült teraszunkban.

 

WPC medence burkolat medenceperem fából

Kertépítés - Tervezés

kerti pihenő terméskő támfal

Mi az elképzelése?... Milyen legyen a kertje, talán romantikus, modern vagy inkább praktikus? Melyek a kedvenc növényei?...
Mit szólna egy vízkerthez, kerti tóval vagy akár egy medencével? Ahhoz, hogy elképzeléseit megvalósítsuk számos kérdésre kell választ kapnunk. Aztán elvárásait kombináljuk kreatív ötletekkel és Önnel közösen kialakítjuk a végleges koncepciót, így pontosan azt kapja a kertjében, ami boldoggá teszi.

Kertépítés - Kerti burkolatok

Álmodja meg kertjét és elképzelését igényei szerint megvalósítjuk. Szakmai tudásunkkal, értékes tanácsokkal, ötleteinkkel mindvégig Ön mellet állunk.
Társaságunk a tökéletes "kert és tóépítő" partner a privát kertek, tetőkertek, és kerti vízilétesítmények építésében.

 

japánkert terméskő lépcső

Értékesítés - Webáruház

fóliahegesztés medencefóliázás

Társaságunk medencék és tavak építéséhez szükséges technikai berendezések, építési anyagok,- eszközök széles választékát kínálja. Árukínálatunkban színes tófóliák, medencefóliák, valamint szivattyúk, szűrők, és még sok egyéb tóépítési anyag, valamint medencetechnikai cikkek is megtalálhatók.Az anyagok minősége egyben garancia is!

Tóépítési anyagok - Tóápoló szerek

Még ha megfelelő, és jól működő is a beépített szűrő technika, ez akkor sem jelenti azt, hogy a tavak, valamint a Naturpool medencék hosszú távon nélkülözhetik az időszakos ápolást, karbantartást.


Tóépítők Áruháza

 

tóápolószerek tóépítési anyagok

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődne?

Kérjen információt

Stílus választó

Megjelenítés

Háttérkép