Szolgáltatás

Webáruház - Értékesítés

Fólia hegesztése
Fóliával szigetelt medence
Bioszűrő
Pumpaház
Tótechnikák
Webáruház - Kereskedelem

Társaságunk medencék és tavak építéséhez szükséges technikai berendezések, építési anyagok,- eszközök széles választékát kínálja. Árukínálatunkban színes tófóliák, medencefóliák, valamint szivattyúk, szűrők, és még sok egyéb tóépítési anyag, valamint medencetechnikai cikkek is megtalálhatók.

Az anyagok minősége egyben garancia is!


Tóépítési anyagok - Tóápoló szerek

Még ha megfelelő, és jól működő is a beépített szűrő technika, ez akkor sem jelenti azt, hogy a tavak, valamint a Naturpool medencék hosszú távon nélkülözhetik az időszakos ápolást, karbantartást.

Webáruház
Tóápolószer adagolása
Tóporszívó
Tóápoló szerek

Egyéb szolgáltatásokTervezés - Építés - Átalakítás - Ápolás

Medence átalakítás
Felújítás - Átalakítás

Korszerűtlenné vált, vagy sérült úszómedencék felújítását, átalakítását biológiai víztisztítású Naturpool,- vagy Biopool medencére teljes garanciával, és rövid határidővel vállaljuk.

Medencetechnika
Medence,- és Tótechnika

Vállaljuk medence,- és tótechnikák beépítését - időszakos karbantartását, nagy fogyasztású technikák cseréjét, energiatakarékos berendezésre, teljes garanciával.

PVC fóliahegesztés
Szigetelés és fóliahegesztés

Medencék, tavak, tározók, valamint zöldtetők fóliaszigetelését, PVC fólia hegesztését prémium minőségű anyagokkal, teljes garanciával vállaljuk.

Tóápolás
Tóápolás és Tanácsadás

Tóápolás - ápolószerek, eszközök értékesítése - Tanácsadás. Kerti tavak, fürdőtavak és medencék állapotfelmérését (tanácsadással, ápolószerek ajánlásával) garanciával vállaljuk.