Szolgáltatás

Teraszok - Stégek - Faburkolatok

Faterasz lépcsővel
Faterasz
Fából épített terasz
Teraszok - Lépcsők - Kültéri fakonstrukciók

Újra népszerűvé vált a különböző keményfa anyagokkal burkolni a teraszokat és kerti lépcsőket. Bizonyára azért, mert kevés hagyományos teraszburkoló anyag tud olyan természetes lenni, mint a fából készült kültéri burkolat.
A faburkolatok harmonikusan és könnyedén illeszkednek a környezetbe, megjelenésük meleg, barátságos.

Minden tömörfából készült teraszpadlónak meg van az a különleges egyedisége, amelyet csak a természet adhat meg. A hazai, és az európai fák félreismerhetetlen karakterükkel és utánozhatatlan rajzolatukkal tűnnek ki, míg az egzotikus fafajták inkább egyforma padlóképet mutatnak.


Stégek - Napozók - Medenceburkolatok

A speciálisan a kültéri használatra ajánlott fafajtákból készülő, igen masszív és tartós padlóelemek (deck) kiválóan alkalmasak medencék, napozók burkolására. A faanyag is felmelegszik erős napsütésben, de nem olyan erősen, mint a kő,- a normál járólapok, és ezért is különösen kellemes mezítláb sétálni rajta.

Ha bizonyos dolgokra odafigyelünk a faanyagok kiválasztásánál és az építésnél, akkor hosszú ideig gyönyörködhetünk a fából készült teraszunkban.

Fürdőtó napozó fából
Medenceperem fával burkolva
Napozó a Biopool medencénél

Egyéb szolgáltatásokTervezés - Építés - Átalakítás - Ápolás

Medence átalakítás
Felújítás - Átalakítás

Korszerűtlenné vált, vagy sérült úszómedencék felújítását, átalakítását biológiai víztisztítású Naturpool,- vagy Biopool medencére teljes garanciával, és rövid határidővel vállaljuk.

Medencetechnika
Medence,- és Tótechnika

Vállaljuk medence,- és tótechnikák beépítését - időszakos karbantartását, nagy fogyasztású technikák cseréjét, energiatakarékos berendezésre, teljes garanciával.

PVC fóliahegesztés
Szigetelés és fóliahegesztés

Medencék, tavak, tározók, valamint zöldtetők fóliaszigetelését, PVC fólia hegesztését prémium minőségű anyagokkal, teljes garanciával vállaljuk.

Tóápolás
Tóápolás és Tanácsadás

Tóápolás - ápolószerek, eszközök értékesítése - Tanácsadás. Kerti tavak, fürdőtavak és medencék állapotfelmérését (tanácsadással, ápolószerek ajánlásával) garanciával vállaljuk.