Rólunk

Cégprofil

Cégprofil kép

Társaságunk kiemelten fürdőtavak, és Naturpool medencék, valamint úszómedencék építésére specializálódott.
Sok éves tapasztalat, hozzáértés, valamint kreatív kert,- és tóépítő szemlélet jellemzi munkánkat.

A folyamatos szakmai képzés, az évek alatt megszerzett tapasztalat lehetővé teszi számunkra, hogy megtaláljuk a legjobb tervezési,- és építési megoldásokat ügyfeleink részére.


Megbízóink által megrendelt tavakat, Németországban, Ausztriában, illetve Svájcban már évek óta alkalmazott, és hosszútávon jól bevált technológiával építjük.


A tóépítés mellet kis,- és nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk, úgymint tóépítési anyagok, tó,- és medencetechnikai berendezések, valamint tó,- és medence fóliák értékesítésével.
Függetlenségünk megőrzése érdekében nem csak, a már "ismert" hazai termékeket értékesítjük, hanem következetesen a legjobb minőségű, új,- modern, és környezetbarát termékek bevezetésére helyezzük a hangsúlyt. Megrendelőinkkel mindig egy hosszútávon jól működő kapcsolatot törekszünk kialakítani.

Ügyfélközpontúság, precíz munka,- szakértelem, és pozitív hozzáállás az, amivel igyekszünk ügyfeleink bizalmát elnyerni.

Cégfilozófia

Cégfilozófia kép

Környezetbarát szolgáltatóként cégfilozófiánk természetesen a környezet védelme, mint egyik legfontosabb érték. Ezért elkötelezettek vagyunk a gazdaságos és környezetbarát vizilétesítmények, valamint kertek tervezése,- építése iránt.


Aktívan részt kívánunk venni a legmodernebb tóépítési szisztémák, és ennek következtében kialakuló új életstílusok megalkotásában, az egészséges kert,- és fürdőkultúra megteremtésében és elterjesztésében.


Munkánk során a környezetbarát megoldásokra törekszünk, úgy, hogy annak előnyeit megrendelőink, és az életmódjukon változtatni kívánók élvezzék, valamint csak olyan termékeket kínálunk, amelyek a lehető legnagyobb előnyt jelentik a fogyasztók számára.

Weboldalaink- látogasson el a többi weboldalunkra is -

Tóépítő Blog logo
Tóépítő Magazin logo
Tóépítők Áruháza logo
Schwimmteich webseite logo
Fürdőtó építés logo