Medence,- és Tóépítés

Naturpool medencék

Naturpool medence pihenő terasszal
Biomedence

A medencék építésénél a trend már rég a természetes (biológiai) víztisztítás felé mutat, a klór, vagy más vegyi anyagok használatának kizárásával.

A Naturpool medencét a határozott építészeti vonalak, függőleges falak, kis területi igény és a kiváló vízminőség jellemzi. Naturpool medencék a természetes tiszta vízben való fürdőzés élményét nyújtják.

A Naturpool medence a tiszta építészeti vonalaival, függőleges falaival, valamint egyenes, sima felületeivel az úszómedence és a fürdőtó ötvözete, hatékony biológiai víztisztítással.
Vizuálisan és funkcionálisan egy hagyományos úszómedencére hasonlít, de itt a medence vize friss illatú, lágy és tiszta természetes fürdővíz, fertőtlenítő vegyszerek nélkül. 

Naturpool - nagyszerű, tiszta, és kis helyigényű!

Természetes és stílusos

A Naturpool medence megfelelő kialakítással egyesítheti a stílusos megjelenést a természetes környezettel, valamint a vegyszermentes, biológiai szűrés előnyeivel. A nagy méretű fürdőtavaktól eltérően - ahol javarészt a vízinövények végzik a víz tisztítását - a Naturpool medencéknél a víz pH-értékét egy speciális bioszűrő szabályozza. Ez egy különálló technikai szűrőtartály (medence), illetve növényesített zóna, monokultúra.

A Naturpool esetében a Flóra és fauna csökken, ami kedvező azok számára, akik nem szeretik megosztani vízi állatokkal a fürdőmedencéjüket. 

Konfort és funkcionalitás

A Naturpol medence minden olyan komforttal felszerelhető, ami a hagyományos úszómedencéknél ismert.
Extrák, mint az ellenáramoltató rendszer, masszázs befúvók, megvilágítás, felületi elszívás, vagy akár feszített víztükör biztosítanak korlátlan komfortos érzést. Egy beépített medencefűtés kombinálva a motoros medencefedéssel biztosítja, hogy hidegebb időben, még tavasszal és ősszel is van lehetőség a szabadban fürdeni.

Naturpool medence stéggel
Naturpool medence lépcsővel
Naturpool medence
Naturpool medence lépőkövekkel

Ellentétben a vegyileg kezelt úszómedencékkel, a téli hónapokra a Naturpool medencét nem kell leüríteni. Különösen télen, egy gőzfürdő, vagy szaunázás után, megmártózni a Naturpool medencében igazán vonzó kombinációt kínál az otthoni wellness életben. Ez olyan kombináció ami lehetőséget nyújt arra is, hogy a természetességet - biotop - összekapcsoljuk a funkcionalitással.

Előregyártott medencék

Az innovatív, előregyártott medence egy új megoldást kínál a Biopool, illetve Naturpool medencék építésben a kiváló minőségével, egyszerű és nagyon rövid telepítési idejével.

Fürdés természetes vizű úszómedencében – egyszerűen, és gyorsan megvalósítható!

Mivel telepítése sokkal gyorsabb mint a hagyományos medencéké, ezzel időt és pénzt takarít meg a kiváló minőség megtartásával!

Előregyártott készmedence

Milyen fürdőtavat válasszak?Tótípusok - Működési elv - Építési módok

Fürdőtó működési elve

Fürdőtó müködési elv ábra

A fürdőtó működése, szöges ellentéte az úszómedencék működésének, ahol a vegyszerek minden baktériumot elpusztítanak. A fürdőtó természetes jellege (növényesített) ...  Bővebben

Fürdőtó típusok I. - V.

Lépőkövek a fürdőtóban

A Fürdőtóépítők Nemzetközi Szervezete (IOB) kategorizálta, és I.-től - V.-ig típusokba sorolta az épülő fürdőtavakat. Legfontosabb szempontként kialakításukat, az alkalmazott...  Bővebben

Fürdőtó építési szisztémák

Fürdőtó építési szisztéma

Az alapelv, elősegíteni a tó vízében lezajló biológiai folyamatokat, és a víz tisztasága iránti magas minőségi elvárás miatt - vegyszerek használata nélkül - egy nagy hatékonyságú...  Bővebben