Szolgáltatás

Fürdőtavak - Naturpool medencék

Fürdőtó kövekkel
Fürdőtó stéggel
Fürdőtó építés - tervezés

PerfektPool Kft a gyakorlatban már bizonyított, magas színvonalú megoldásokat kínál a fürdőtavak - Naturpool,- és Biopool medencék, valamint úszómedencék - tervezésében, építésében.
Egy fürdőtó körültekintő tervezése elengedhetetlen, mivel a rossz tervezés miatt a későbbiekben szükségesé váló átalakítások munka, és költségigénye nagyon magas.

A tavak építésében alkalmazott legmodernebb technológiai, a sok éves tó és medenceépítési gyakorlatunk garantálja, hogy az általunk épített biológiai tisztítású vízilétesítmények hosszútávon is jól működnek.


Naturpool medencék építése

Európában az úszómedencék építésénél a trend már rég a természetes (biológiai) víztisztítás felé mutat, a klór, vagy más vegyi anyagok használatának teljes kizárásával.

A biológiai víztisztítású biomedencékkel ellentétben a hagyományos, egyedileg épített úszómedencék megfelelő vízminősége csak vegyszerek adagolásával érhető el, aminek velejárója a klórszag, a "vörös szem" effektus, valamint a bőr irritáció, ami sok fürdőzőnél okoz panaszt.

A Naturpool medencék egy megoldást kínálnak, amely ötvözi a tiszta, könnyen fenntartható úszómedence, és a természetes fürdővíz – biológiai víztisztítás – előnyeit!

Naturpool medence
Biopool szűrőzónával
Naturpool medence pancsolóval

Egyéb szolgáltatásokTervezés - Építés - Átalakítás - Ápolás

Medence átalakítás
Felújítás - Átalakítás

Korszerűtlenné vált, vagy sérült úszómedencék felújítását, átalakítását biológiai víztisztítású Naturpool,- vagy Biopool medencére teljes garanciával, és rövid határidővel vállaljuk.

Medencetechnika
Medence,- és Tótechnika

Vállaljuk medence,- és tótechnikák beépítését - időszakos karbantartását, nagy fogyasztású technikák cseréjét, energiatakarékos berendezésre, teljes garanciával.

PVC fóliahegesztés
Szigetelés és fóliahegesztés

Medencék, tavak, tározók, valamint zöldtetők fóliaszigetelését, PVC fólia hegesztését prémium minőségű anyagokkal, teljes garanciával vállaljuk.

Tóápolás
Tóápolás és Tanácsadás

Tóápolás - ápolószerek, eszközök értékesítése - Tanácsadás. Kerti tavak, fürdőtavak és medencék állapotfelmérését (tanácsadással, ápolószerek ajánlásával) garanciával vállaljuk.