Szolgáltatás

Biopool - Úszómedencék

Biopool medence bioszűrővel
Biopool medence
Biopool medence vízeséssel
Biopool,- és Úszómedence építés

A legújabb technológiákat alkalmazzuk a vegyszerek használatát nem igénylő, 100% - ban biológiai víztisztítású Biopool,- és úszómedencék építésénél


Természetes, és tiszta víz - biológiai víztisztítással!

Egy hagyományos úszómedence átalakítása Biopool medencévé csak minimális plusz területet igényel. Működő, vagy már felújításra szoruló úszómedencék minden nehézség nélkül átalakíthatók a Naturpool, vagy Biopool medencévé, akár a meglévő gépészet felhasználásával is.

Medence átalakítása 1
Medence átalakítása 2
Medence átalakítása 3

Egyéb szolgáltatásokTervezés - Építés - Átalakítás - Ápolás

Medence átalakítás
Felújítás - Átalakítás

Korszerűtlenné vált, vagy sérült úszómedencék felújítását, átalakítását biológiai víztisztítású Naturpool,- vagy Biopool medencére teljes garanciával, és rövid határidővel vállaljuk.

Medencetechnika
Medence,- és Tótechnika

Vállaljuk medence,- és tótechnikák beépítését - időszakos karbantartását, nagy fogyasztású technikák cseréjét, energiatakarékos berendezésre, teljes garanciával.

PVC fóliahegesztés
Szigetelés és fóliahegesztés

Medencék, tavak, tározók, valamint zöldtetők fóliaszigetelését, PVC fólia hegesztését prémium minőségű anyagokkal, teljes garanciával vállaljuk.

Tóápolás
Tóápolás és Tanácsadás

Tóápolás - ápolószerek, eszközök értékesítése - Tanácsadás. Kerti tavak, fürdőtavak és medencék állapotfelmérését (tanácsadással, ápolószerek ajánlásával) garanciával vállaljuk.